Palvelut

*Huomioithan, että palvelut vaihtelevat asemakohtaisesti

Subway

Subway®-ravintoloiden suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin sekä vastapaistettuun leipään. Ketjun tärkeimpänä toiminta-ajatuksena on valinnanvapaus, jossa asiakas voi itse valita leipään mieleisensä täytteet. Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaankin nykyään Suomessa nimellä Subi®.

Kotipizza

Kotipizzan missiona on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju, jolla on Suomessa noin 260 ravintolaa. Panostamme raaka-aineiden laatuun ja kotimaisuuteen. Olemme maailman ainoa MSC-sertifioitu pizzaketju.

Nespresso

Kahvitauolla ja hyvällä kahvilla on merkitystä! Uudistuneet Neste K-asemat tarjoavat maailman laadukkainta ja vastuullisesti tuotettua Nespressoa-kahvia. Nyt voit nauttia samaa kahvia, jota huippuravintolatkin maailmalla tarjoavat. Kapselit ovat 100 % kierrätettävissä. Lue lisää Nespresson kestävän kehityksen -ohjelmasta www.nespresso.com/positive.

Pelican Rouge

Pelican Rouge on kansainvälisen kahvikulttuurin edelläkävijä jo vuodesta 1863, jolloin tarinamme alkoi Belgiassa Ant¬werpenissä. Paahdamme laadukkaat kahvimme luovalla intohimolla suomalaiseen makuun. Tarjoamme unohtumattomia kahvielämyksiä, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle. Pelican Rouge –kahvi on Neste K:n tummapaahtoinen hurmuri.

Paulig

Parhaiden makujen etsiminen on meille kaikille Paulig-konsernissa yhteinen tavoite. Kansainvälisenä elintarvikealan perheyrityksenä meidät tunnetaan korkealaatuisista merkkituotteista ja palveluista. Päätoimialojamme ovat Kahvi, Maailman Ruoka & Mausteet, Snack Food ja Naturally Healthy Food ja vahvoja brändejämme muun muassa Paulig, Santa Maria ja Risenta. Konsernillamme on lähes 1 900 työntekijää 13 maassa ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli 905 miljoonaa euroa.

Burger King

Ensimmäinen Burger King –ravintola tulee Neste K Simolantielle Lappeenrantaan kesäkuussa 2017. BURGER KING®-ravintoloissa käy maailmanlaajuisesti yli 11 miljoona asiakasta päivässä. He tulevat, koska ravintolamme ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa. Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Se on alkuperäinen HOME OF THE WHOPPER®, jonka ensiluokkaiset raaka-aineet, itse kehittämämme reseptit ja perheystävällinen ruokailuympäristö ovat olleet tunnusmerkkimme jo yli 50 menestyksekästä vuotta.

Koon keittiön menu

Auton pesu

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.