Lappeenrannan Neste K Simolantie avautui uudistuneena

Neste K Simolantien uudistusremontti on valmistunut ja asema aukesi täysin uudistuneena torstaina 29.6.2017. Samalla liikenneasemalle avautui Lappeenrannan ensimmäinen Burger King -ravintola. Kauppiaana asemalla toimii tuore K-kauppias Mikko Korpela, joka vastaa myös hampurilaisravintolan toiminnasta.

– Aseman kaikki pinnat, laitteet ja valaistukset on uusittu ja tietenkin kaikki ruokailukonseptit ovat uusia. Iso remontti meni suunnitelmien mukaan ja lopputulokseen olen tyytyväinen. Erityisesti mieltä lämmittää se, että asemalla on Lappeenrannan ensimmäinen Burger King -ravintola, kertoo Neste K Simolantien kauppias Mikko Korpela.

Kuvassa vas. alkaen: Mikko Mollberg, ketjujohtaja Burger King, Mikael Backman, toimitusjohtaja Restel, Sam Holmberg, johtaja Neste, Mikko Korpela, kauppias, Neste K Simolantie, Mikko Paukkonen, ketjujohtaja, Neste K, Ari Virnes, varatoimitusjohtaja, Restel

Neste K Simolantie sijaitsee vilkkaan risteyksen varrella, johon asiakkaan on helppo pysähtyä. Samalla kerralla asemalta voi hakea maitotölkit, mutta nauttia myös pullakahvit tai herkutella laadukkailla hampurilaisilla.

Simolantiellä uudistettiin myös pesupalvelut ja käyttöön otettiin modernisoitu Quick Wash  automaattipesu. Asemalle rakennettiin myös itsepesumahdollisuus, joten jatkossa asiakkaiden on mahdollista pestä autonsa myös itse laadukkailla ja tehokkailla välineillä.

– Uskon paikallisten lisäksi myös kotimaan matkailijoiden ja ulkomaisten turistien löytävän aseman ja vaikuttuvan mahtavasta palvelutarjoomasta, sanoo Korpela.

Lappeenrannan ensimmäinen Burger King

Tammikuussa 2017 Neste K ja Restel sopivat Burger King -ravintolaketjun sub-franchising toiminnasta Neste K -liikenneasemien yhteydessä. Neste K Simolantie on ensimmäinen Neste K -liikenneasema jossa Burger King avautuu.

Burger King erottuu kilpailijoista hampurilaisten valmistamisessa: naudanlihapihvit grillataan avotulella ja burgerit valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti tilauksesta. Lisäksi tuoreet raaka-aineet takaavat laadukkaan maun.

Yhteistyön myötä Neste K liikenneasemat voivat tarjota monipuolisemmin ja laadukkaammin paikallisten asiakkaidensa toivomia ravintolapalveluita. Neste K Simolantiellä työskentelee noin 20 henkilöä, jotka työskentelevät yhteisesti Burger King -ravintolan ja liikenneaseman muiden toimintojen parissa.

Remontissa myös liikenneaseman oma kahvila uudistettiin Koon kahvilaksi ja sen ruokatarjonta uudistui 2020-luvulle tarjoten parasta ruokaa Suomen maantiellä liikkujille. Tuotteiden tuoreuteen ja laadukkaaseen kahviin kiinnitetään erityistä huomiota.

Remontin lisäksi myös henkilökunnan ruokaosaamista syvennettiin keittiömestari Pekka Terävän johdolla Food Camp Finlandin ravintolakoulutuksessa Helsingissä.