Neste

Neste – Aina tukena matkallasi

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle, sillä Nesteen asemaverkosto on Suomen kattavin. Neste-asemat jakaantuvat liikenneasemiin ja automaattiasemiin. Liikenneasemia ovat Neste-liikenneasemat, sekä uudenlaisen palvelukonseptin Neste K -asemat.

Vuoden 2017 loppuun mennessä uudistettuja Neste K -asemia on avattu Suomeen yli 50. Liikenneasemilla palvelusta vastaavat paikalliset, kokeneet kauppiaat. Kaiken kaikkiaan Suomessa on Neste -asemia 476 kappaletta sekä 156 raskaankaluston Truck -asemaa.

Huippuosaamista kaikille teille

Neste tuo suomalaisille teille kotimaista huippuosaamista. Nesteen polttonesteet kehitetään ja jalostetaan Porvoon ja Naantalin jalostamoilla. Nesteen voiteluaineet ja autokemikaalit suunnitellaan vastaamaan maamme vaativiin olosuhteisiin. Kun valitset autoosi Nesteen tuotteita, valitset tinkimätöntä laatua. Samalla tuet suomalaista työtä.

Neste panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja uusien tuotteiden kehittämiseen. Siksi Neste on kasvanut johtavaksi toimijaksi sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Uusiutuvan dieselin valmistajana ja kehittäjänä Neste on maailman suurin.

Alkuvuonna 2017 Neste toi kotimaan markkinoille 100 % jätteistä ja tähteistä valmistetun Neste MY uusiutuvan dieselin.

Neste – Ainoa suunta on eteenpäin