Raahelainen Esko voitti Autojahti-arvonnan – Volkswagen Tiguan ikiomaksi

Raahelaisen Eskon piti hieraista silmiään kun näki viimein voittamansa auton, sillä hän ei voinut uskoa onnen kannatelleen häntä arvonnassa voittoon saakka. Neste ja Neste K asemien asiakkaat pääsivät osallistumaan arvontaan vilauttamalla kesän aikana Plussa-korttia ostosten yhteydessä. Palkintona oli upea Volkswagen Tiguan, jonka voittaja sai ikiomaksi.

– Olin menossa kauppaan, kun puhelin soi. Sanottiin, että nyt olet voittanut niin ison palkinnon, että kannattaa istua ensin alas, kertaa Esko tapahtumia.

– Kävi ilmi, että olen voittanut Autojahti-arvonnassa Volkswagen Tiguanin ikiomaksi. Palkinto tuli tarpeeseen, sillä olin juuri miettinyt uuden auton hankintaa, sanoo Esko.

Voittotilaisuudessa Raahessa Esko vastaanotti auton ja siihen liittyvät paperit avaimineen itselleen. Tätä ennen käytiin vielä koeajolla, jotta kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet tulevat tutuiksi. Paikallisella Neste-asemalla nautittiin myös asiaan kuuluvat kakkukahvit paikallisen Neste-kauppiaan tarjoamina.

– Olen tähän mennessä ajanut vanhalla pakettiautolla, joka on jo pikku hiljaa ruostumassa käsiin. Epätodelliselta tuntuu, mutta totta tämä on. Tuliterän auton voittaminen tuntuu fantastiselta, kertoo Esko.

Autojahti-arvonnassa oli mukana liki kolme miljoonaa arpaa. Arvonta suoritettiin elokuun alussa arpoja saaneiden kesken.